Halsduk!

ojoj, 
Jag hittade en halsduk nyss i en av mammas förvarslådor, medans jag letade efter en halduk till torsdag, då jag ska åka skidor. helt sjukt, har aldrig sett den i mitt liv, men mamma berättade att de var hennes men att hon inte hade använt den på hur många år som helst. så nu är den min! =)
ska ha på mig den imorn!

vill ha!

Häromdan hittade jag en asfin shorts-dress. ska nog köpa den under veckan. den vita västen är också jävligt fin. vill ha den med! Sen hittade jag världens finaste skor, hehe (a)
försöker tvinga pappa att köpa allt till mig^^
aaaaaaah, älska!

Fira Tinas födelsedag!

Idag vare typ skola, fick MVG på mitt NO uppdrag! =)
gick hem, sedan mötte jag Anna och vi tog bussen till stan för att vi hade bokat bord på kinesisk restaurang.
Tina visste inte om att fler skulle dit. men det var askul. vi typ åt buffé, asså vi började med typ jätte mkt mat. sen typ. efter nån timme valde vi att äta frukter, (Tina tål inte frukter) men dagen innan hade vi bestämt med dem som jobabde där att hon skulle få en skål med glass och sånt så skulle dem komma med den och sjunga typ. Dom sjöng dock inte, menmen.... hon blev lite surprised. vi tog typ 3 tallrikar med frukter var. helt plötsligt fick Anna för sig att vi skulle ta mer mat. så ehm.. jo. vi åt typ 2-3 tallrikar mat till. sen frukter. sen ah. så fortsatte det så. jag kom hem nyss. och vi gick dit runt 6. ah iaf. så vi hade vart där i nästan 6 timmar. vi beställde typ 4 stora vattenkannor. hahha vi drack upp allt!



Gulligt! =)

Har en jävla massa med skolan, nationella prov å sånt, så jag hinner aldrig skriva i bloggen.
förlåt, ska försöka bättra mig. men jag tror inte så mycket har hänt för tillfället. kanske det som hände ikväll vart väldigt glad.

__________________________________________________________________________________________________


RSS 2.0