Ny dator!

Jag fick en 1008ha, pappa tyckte inte att det var någon bra idé med den nya. det är nästan ingen skillnad på dem. för jag har windows 7 och 230 GB hårddiskminne. så ah. iaf. men jag fattar verkligen ingetntin av windows 7. är det någon som kan förklara hur man fixar en bakgrund på skrivbordet?

eee pc 1008ha/1101ha?


Som alla vet har jag en eee pc 1008ha, men rosa. eftersom den gick sönder ska vi köpa en ny. då bestämde jag mig för en vit. tyvärr finns det nästan inga affärer (en) som säljer samma modell som jag har nu. (alltså den på första bilden.) dock finns det en helt ny modell som heter 1101ha. den är lite större. men ser nästan exakt likadan ut. kanske lite snabbare lalala, och den har winwows 7 ist för xp. hjälp mig välja? 1101, är lite dyrare. men jag tror jag får den iaf, om jag vill.


The Holiday!

Hejsan kära läsare,
sitter just nu och kollar på "The Holiday" med mina föräldrar, dem har aldrig sett den förr, tycker det är lite kul eftersom jag har sett sen säkert minst 10 gånger. Min bror kom hem nyss. han har blivit typ nå fotbollsblahblahblah. så han får gratis fotbollsskor och kläder nu. han är jätte stolt, hahaha. han sitter och skryter. han visade precis sina nya skor han fått gratis då, typ ett par gula, fattar inte varför gula, men iaf.
hade gött, dröm sött




Min brors nya skor

The Vampire Diaries

Detta är min älskade serie. denna sida har alla avsnitt. kolla på första avsnittet här på min blogg lr på www.ch131.com tryck sedan åt vänster på Tv Shows. och sedan skrolla ner till The Vampire Diaries.
där finns alla avsnitten.  (jag vet inte om videon funkade på bloggen, så det är nog enklast om ni går in på sidan.) Det finns jätte många andra serier. men jag lovar att denna är bäst ;)

Älskade dator, sönder!

Min älskade dator har fått en spricka i skärmen, kan inte längre använda den. jag är jätte lessen :(
Fuck!
aja, vi får ta in den på lagning. men jag tror inte att vi kan ta det på garantin, dem kommer antagligen säga att det var mitt fel. även om det inte var mitt fel. har bara haft en i väskan hela dan.


engelska provet, done!

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. har bara varigt i skolan och pluggat, vi slutade runt 2 som vanligt. men jag är stolt över mig själv. jag stannade till 5 och pluggade engelska. helt random kommer min engelska lärare. och bah:
- är du kvar? :o
- yes,
-  ska vi kolla igenom ditt engelska prov (steg 20) du gjorde förra veckan?
-  visst! :D

Jag fick faktiskt VG, jag är jättestolt! på fredag ska jag göra den muntliga redovisningen. man får väl hoppas att man får VG på den med. då kanske man får VG som slutbetyg i engelska? ;)


hahaha, gammal bild, men den bjuder jag på ;P


Slappdag

Idag har jag vart hos några barndomsvänner. lr ah. det är mina föräldrars vänner som har barn som jag då känt sen jag var liten. hahhaa... komplicerat. iaf vi stannade där till typ runt 3 på natten. och eftersom våran bild fick punktering fick vi åka taxi hem. lite småläskigt när vi precis hade snackat om taxichafförer som slog folk. iaf. hahah. vi klarade oss hem =)

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. antagligen blire tt slappa framför The Vampire Diaries =)

ACO SPOTLESS Blemish Treating Moisturiser <3

Idag vaknade jag ganska sent eftersom jag var ledig! =)
var tvungen att åka till skolan för utvecklingssamtal dock. sedan åkte jag och papi till gränby och handla. jag fick en sjukt bra sak av honom från apoteket, som jag velat ha ett tag.


ACO SPOTLESS Blemish Treating Moisturiser

rekomenderar den grovt! tar bort det röda i finnar. men ärligt talat. när jag provade den. vissa finnar hade redan försvunnit efter en natt! omg, asså världens bästa produkt.

________________________________________________________________________________________________________

Igår när jag slutade var jag med älskade Agnes. vi var på stan och åt på mcdonalds mm...
sedan typ tog jag ett bad och kollade på tv.
sedan fixade pappa min voddler. så jag kollade på nån film.
är det bara jag som tycker att voddler är asdrygt?

jaja, puss!


Första skoldagen!

Jag är väldigt stolt över mig själv. gjorde klart ungefär 2 spanska steg idag. jag ska få en personlig väg för att kunna uppnå VG i spanska. det ska bli jätteskönt!
Jag hoppas jag får samma i engelska.

__________________________________________________________________________________________________

Efter skolan åkte jag ner till stan och träffa frida. då köpte jag lite kläder. =)
Sen hade jag väldigt ont i magen. så jag åkte hem och sov. så vaknade jag runt 8, för mamma väckte mig när jag skulle äta.
kyckling med pommes blev de ;)


Blus/skjorta från Ginatricot

impulsköp, 50 kr på H&M, lätt värt!


Anna pyttipanna idag!

Idag var jag på Gränby centrum med älskade Anna! jag köpte ett par skor, en halsduk och en läder/skinn väst (bilder finns i inlägget nedan)
Vi var också en liten stund på stan och år korv mm...
sedan drog vi hem till Annä och åt mat. Efter det skulle hon på träning, så jag gick hem. fick också låna en jättefin tröja av henne, som jag ska ha på mig imorn! =)

Dagens låt!

HHahahha, jag vet, den är lite..., men jag har fått den i huvet.


Nyinköpt!


Mina älskade nya skor, från DinSko.


Ny grå halsduk från VILA!

Jag köpte också en läder/skinn väst. men den har jag ingen bild på. för jag lämnade den hos älskade pyttipanna!<3


Gränby, köpa skor!

Hade träning med mina älsklingar igår. jag känner mig väldit stolt. var väldigt duktig som klarade väggen med överhänget.
skulle ha tagit bilder. men gick inte så bra. så jag får göra det nästa gång ist.

Efter träningen sov Tove här. vi kolalde på PS: I love you, men skivan gick sönder efter typ halva filmen. så det faila. aja. nu ska ajg snart te Gränby centrum med Pappa och köpa nya skor. ska också lämna tebax jeansen jag köpte i förrigår.
puss!
________________________________________________________________________________________

Har ingen bra bild på skorna jag fick! men här är en bild när jag provar dem.


Tack, mamma och pappa för skorna! :D

Klättring imorn,

Hej allihopa. har varigt väldigt dålig med uppdateringen men jag har varigt med Tove, sedan har jag sovit hos Magda i två dagar. igår köpte jag nya jeans och en chokld mudmask, som jag och magda smetade in i ansiktet. haha. vi blev helt bruna i ansiktet.

vi har haft det väldigt rolig. och imorn funderar v på att gå och klättra. Första gången för Magda. ska bli kul att se henne klättra ;)

kc1.jpg
solnas klättercenter

Oliver igår och stan idag!

Hej allihopa! =)

Igår var jag med Oliver. han var inte speciellt social, men jag försökte snacka så gott jag kunde :)
vi kollade typ bara på film, å ehm... spelade finns i sjön... hahahha
iaf. jag tror han hatar mig nu, vet inte varför. men han är jävligt bitchig mot mig idag!

iaf. idag var jag på stan med Freddie =)
köpte inte så mkt som jag trodde jag skulle. jag köpte bah ett vanligt vitt linne och en freebra. hahah. var bara tvungen att testa en. men ska tillbaka till stan imorn och köpa nya jeans tror jag =)
iaf ska jag sova hos Freddie idag...!


Hemmadag


Min älskling kanske är sjuk!

Nånting har hänt med min älskade Trille, (mitt marsvin)
han har tappat en tand. jag tror inte det är så bra. så jag läser lite om det just nu. det kan hända att han blir sjuk på grund av det. 
Då kommer mitt liv förstöras! 


här är två små bilder som jag tog för någon vecka sedan, på min bebis!<3



älskling slickar på mitt finger.

RSS 2.0