nya leggins! =)

Hej allihopa, i fredas (igår) klippte jag mig. så fick jag ett par fina leggins av mamma också. är jätteglad. =)
Efter det var jag med Linnéa å min familj åkte hem te henne å så. vi stannade där till runt 4?
idag har jag bara slappat framför TV:n å så. nu verkar alla komma hem från fjällen, så de är kul!

aja pusshej!<3


Fokis outfittävling

Jag är med i en tävling där jag kan vinna fokis outfit =)


bilder från fokis.se

outfiten går annars att köpa på Kii.se


shopping och början på lovet!

Hejsan allihopa, idag vaknade jag 7.15, gissa när jag hade tandläkartiden?
jo, 7.15. jag hade helt totalt glömt bort det, iaf, tur att pappa var vaken. han körde mig dit. jag kom 10 min försent, men det gjorde inget. ganska bra det!

iaf, efter skolan gick jag ner på stan och köpte ett par jeans shorts. älskar dom! sedan köpte jag också ett par gula solglasögon =) ääälska...


ser ni också att jag ser lite brun ut? =) kan bero på att jag och Frida gick och solade solarium idag! :D


solglasögon, t-shirt store 199 :-








Shopping + helg i sthlm

Tjatja tjenatjena på dej mittbena! =)

hahah, hade lite tråkigt. förlåtförlåtförlåt. jag har verkligen inte haft tid med bloggen. har haft fullt med prov. helt sjukt!
iaf. idag hade jag sovmorgon, eftersom jag skulle till tandläkarn. skulle få min andra tandställning som man stoppar upp i gomen. Juste! glömde säga att jag fick en jätteful natt tandställning förra veckan. asful som sticker ut. iaf. jag skulle fått en till idag. men mina tänder hade tydligen inte flyttat på sig tillräckligt. som dom la in massa gummisnoddar mellan tänderna. det gör jävligt ont! sedan spände dem också natttandställningen jätte mycket. så nu gör det så ont att jag inte kan sova typ! aja. eftersom jag ville ha lite nya saker gick jag på stan precis innan tandläkarn (själv). köpte ett par asfina skor från Belle Shoes, dem kostade 50 kronor :o alla deras sommarskor kostade 50 kronor!. Sedan gick jag in på HM och köpte ett jättefint blommit linne? eller det kanske heter tunika eller nåt! det är ett långt linne iaf.
efter allt, åkte jag till skolan. satt och jobbade lite spanska åt lunch, osvosv...
efter skolan gick jag ner på stan med frida. hittade ett par väldigt fina grå/blåa solglasögon på bikbok, (hahah inte rätt säsong?) iaf. jag köpte dom. är väldigt glad. men jag tror jag ska köpa ett par rosa också. å kanske ett par gula från t-shirt store! =)





linne från H&M 49.50 :-
Grå/blåa solglasögon från Bikbok, runt 80 :- ?


skor från Belle Shoes 50 :-

___________________________________________________________________________________________________________

Måndag 15 Februari

idag efter skolan stack jag ner till stan med Magdi! Hon skulle på flöjt, så jag spelade lite spel på henne iphone medan jag väntade. sedan gick vi till stan. ja hittade ett fint linne. men hade hlömt pengarna hemma. så jag la undan till imorn ist.
hittade också ett par fina skor på Belle shoes. ska nog köpa dem imorn också!

_____________________________________________________________________________________________________________

HELGEN 12-14 Februari

Hejhej. nu är det Fredag. efter skolan ska jag hem och städa buren. sedan blir jag upphämtad av Magdis papi. Magdi, Maxi och jag ska hem till hennes papi i stockholms skärgård. så långt ut man kan åka ut me bil i stockholm, ute i stavsnäs ska vi! =)

Nu är vi framme. vi ska gå å handla lite mat. vi har beställt thaimat tills ikväll. vi köpte också en tårta eftersom vi ska fira maxi och magdas födelsedagar.

Vi somnade väldigt tidigt. men alla var typ aströtta, iaf vaknade vi runt 10-11. vi har inte gjort spec mycket typ firat födelsedag. ätit renskav med ris som lucng, lax med potatis som middag, å sen tårta.
Det blev lite bråk ikv, pga att jag förklarade för Magda och Maxi att jag inte alls var svensk, det enda svenska med mig var att jag va född här. Men att jag hade  Franskt medborgarskap och ett permanent uppehållstillstånd. därför kunde jag bo här. men dom trodde mig typ inte. aja. jag hade rätt iaf. å Magda blev lite småsur och sov i vardagsrummet ist för bredvid mig. aja. jag sov själv inatt. gick bra ändå. 

idag spillde Maxi äcklig thaisås på golvet medans vi städade. han snodde Magdas systers mans parfym och sprayade. ehm... jaaa. det luktade skit iaf. hahaha. 
sen runthalv 5 var vi på väg hem mot uppsala. jag sov under hela bilfärden, när vi kom fram till Magda i norby fick jag skjuts hem av Maxis mamma, som kände igen mig från när jag var runt 5 år gammal. haha ganska komiskt. aja. 
puss på er! 

I Knivsta!

Hej allihopa. jag hinner verkligen nästan aldrig uppdatera. men just nu sitter jag i knivsta hemma hos en kompis. hon sover dock. men jag sitter å chattar me massa folk! =)
har precis kollat på How I met your mother och har lite tråkigt.
aja. pusskram!


RSS 2.0