Sjukt vacker tjej.

Någon som kan gissa vems dotter detta är?


hon är så sjukt vacker, och det är faktiskt Rowan Atkinson's  (mr. Bean's) dotter, Gemma Atkinson.

En till julklapp

Jag har varigt ganska dålig på att uppdatera, men det beror på att jag har varigt i sthlm hela tiden. lite svårt att blogga då.
iaf. jag kom hem idag till uppsala. när jag klev av tåget skulle jag dirrekt till tandläkaren. sedan fick jag städa lite hemma, då mina bröder kom till oss. Min ena bror tog med sin nya flickvän. Första gången hon var här. Det var längesen jag såg honom. Han bor i Linköping, så han kommer inte så ofta :/

Iaf fick jag en väldigt fin julklapp av honom. jag fick "Twilight boken" på engelska. Passar ju perfet till steg 24 eller 28 i engelska.


Bantat plånboken!

idag har jag och Magda vart i sthlms stad sedan i morse. askul, gjorde av me sjuukt mkt pengar på typ smink! M.A.C for life lixom. tyvärr blev det ingen bio. allting var slut, det fanns inga platser kvar! :( synd, men jag får väl se den när jag kommer hem till uppsala igen. men är det ingen annan som stör sig sjukt mycket på att Bioterm's "forget it" har slutat säljas? :o

Sitter på tåget!

hejsan allihopa,
jag sitter på tåget just nu mot sthlm. Jag ska träffa Magda som bor där, och sedan vara där tills på tisdag =) Det blir också stor shopping i stockholm under dagarna. det är ju värsta mellandagsrean! :)

God Jul, igen!

Jag har fått massa pengar och ett presentkort på The Body Shop av min älskade bror!<3

hoppas alla andra har en bra jul! När jag vaknar (alltså om några timmar) kommer jag att öppna resten av mina paket! =)

btw, hittade en bild (har zoommat in) på mig där mina tänder ser helt perfekta ut! :o synd bah att dem bara är fina på bilden :(

24 December

God jul allihopa!

min bror kom hit på morgonen, vi kollade på Kalle Anka och vi dekorerade julgranen, (haha... sent?) iaf. nu kollar vi på någon konstig film. men snart äre mat. Det blir värsta julmiddan som mamma har fixat. och senare blir det julklappsöppning. jag har köpt fina julklappar till mina bröder. En fin barbok till min äldsta bror, och en hulken tröja till min yngsta bror (som är 16) haha...
Till den mellersta brodern har jag inte köpt än. men han kommer den 29:e. så jag har mycket tid på mig att köpa.

Justin Bieber

Jag har blivit kär i denna kille!


JULAVSLUTNING!

Hej alla kära läsare!
idag var det julavslutning i skolan. jag kom lite sent till samlingen, men det gör inget ;)
haha... i alla fall. vi var tvungna att vara i skolan klockan 9, helt onödigt med tanke på att själva avslutningen var klockan 12.
så vi fick kolla på Simpsons i 2 timmar sedan mat. sedan avslutning och sist men inte minst, samlingen då vi fick våra betyg. blev ganska nöjd med betygen faktiskt :)

aja, nu ska jag kolla på TV.

btw, gillar min brors nya tröja.

min älskade bror på bild <3

Senaste inköp!

Naturally

musikvideon

idag köpte jag ett vanligt svart linne från H&M
köpte också en fin vit tröja med nitar från Newyorker
lacktightsen också... (jag säger dock, glansleggins) haha ;)

 


snart inge mer skola.

Hejsan, jag har inte haft tid att skriva i bloggen på länge. jag vet inte varför. men jag glömmer att skriva vad jag gör hela tiden.
i alla fall sitter jag just nu hemma hos en kompis och spelar Mirrors Edge! =)
det är nog det bästaste spelet jag spelat!

det är jätte jobbigt, för jag har avslutning på måndag. vem lägger en avslutning på en måndag? en fråga? alla andra skolor slutade ju idag. aja...


lyckad?

Jag är riktigt lyckad känner jag. Jag sov över hos älskade Magda igår. såklart ska det bli snöstorm för första gången i år. haha. men dan innan var det inge snö alls. så jag hade mina vanliga typ gympaskor. men ojdå. mina fötter dog ju inte alls? haha...
Anna däremot måste vara väldigt kall då Orfeas brottade ner henne i snön. så hon kunde inte vara på stan med mig. haha. iaf... senare under dagen gick jag och Frida ner till stan. jag köpte ett par fina glans/lack tights, (kalla det vad ni vill)

Julshopping! :)

Hejsan, jag har varigt och julhandlat idag, min bror följde inte med dock. men jag var med mina föräldrar. en liten sak som vi köpte till mig var en sättesöt minijulgran som jag sedan pyntade med lite rosa. jättesöt! <3



Min pappa ville att vi skulle köpa TRESemmé till mig eftersom den var mycket större och alltså höll längre. så det blev lite sådant också :)



sedan köpte vi massa annat pynt till mitt rum! =)

Bebisarna fyller år!

Har inte haft så mycket tid att ägna mig till bloggen.
i alla fall...

Den 10:e fyllde mina små älsklingar 3 år!



Livräddning är något att hata!

usch, idag (Torsdag), var vi med klassen å simmade. jag smsade med Lovisa och Orfeas i morse, vi bestämde att vi skulle GÅ dit dirrekt på morgonen, ist för å ta en sådan stor omväg till skolan och vara där i en kvart och sedan åka te oss typ. så vi kom precis i tid. Orfeas var seg!
aja, för mig gick det inte så bra. jag klarade typ 4 sekunder över VG tid. så jag vet inte om jag får VG lr G. fyfan jag är riktigt sur!
Har också fått VG på min egna religion jag hittade på =)

jag är ganska lyklig just nu. är inne på facebook och kollar på fotton. Lyssnar också på musik

________________________________________________________________________________________________

Ja, som ni ser har jag också bytt bakgrund, ville att min blogg inte skulle se så "omogen" ut längre. så jag funderade mellan två bakgrunden. de flesta röstade på denna =)

My only wish this year - Britney Spears

någon som gillar Britneys jul-låt? =)

My only wish this year - Britney Spears



sedan lägger vi till någon annan.


*stolt*

Jag är jättestolt över mig själv.
Har varigt i skolan till klockan halv 5. vi slutade 2 men jag stannade längre, bara för å plugga samhällsekonomi, har en debatt imorgon. väldigt jobbigt, Sedan har jag också simning med klassen imorn. jätte jobbigt. aja...

sedan hade jag träning, blev lite ledsen där i slutet av en anledning. tänker på det fortfarande. antagligen kommer jag att fortsätta tänka på det. aja.

här får ni en väldigt tråkig bild på mig. tagen nyss, i min sexiga sovtröja! haha...

puss!<3

Dagen, kortfattat

Hejsan, idag var en ganska bra dag. hade Jour dock i skolan hela dan. ganska tråkigt, men fick VG =)
Jag och Lovisa hann inte plugga debatt idag. asdrygt, den ska in på torsdag!
Efter skolan ringde söta lilla Frida mig, hon ville ner på stan. jag hittade massa fina saker. Dem hade fått in demdär fina jeans legginsen på från Cubus också, blev överlycklig =)

Frida (som är rik, men inte vill erkänna det) köpte en asfin klänning från bikbok. *avis* =)

Natt bloggin

Hejsan, jag sitter och kollar på Flickan som lekte med elden.
Jag vill verkligen gå på toa, men kan inte, för min brors kompis ligger här ute i vardagsrumemt och sover, vill inte väckan han... ganska jobbigt dock. aja, idag har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på den nya American pie och duschat.

Dålig uppdatering

Har vart och köpt mina nya klättergrejor. Sele, Skor, krita, kritpåse, karbinhake och en Stitch (som dom inte hade fått in, men som jag ska hämta på onsdag innan träningen)





skorna gör ont som fan. på klätterskor ska man ha ca två storlekar under sin vanliga storlek. men jag tog en större. men jag lovar, jag hålelr på att dö i dom. får värsta skavsåren, funderar på att byta till större storlek...


Första december

Hej allihopa. har haft mycket idag. efter skolan var jag på stan med älskade Magdalena <3 jag köpte 2 tröjor och hon köpte, ehm... hela stan? :s
haha... iaf när jag kom hem skrev jag klart min novell som ska in imorn. skönt...
sedan har jag suttit och kollat på Andra avenyn. och nu sitter jag och chattar med massa söta människor! =)

see ya! <3

RSS 2.0